Despre Dots Planners

Dots Planners - Despre Noi

Dots planners este un brand premium, românesc, de plannere, jurnale și agende, accesorii de organizare și planificare. planners este despre angajamentul față de tine, de a-ți urma visele, de a fi prezent și de a-ți evalua progresul spre obiectivele pe care ți le-ai propus. Dots este despre obiceiuri și ritualuri zilnice, despre un stil de viață echilibrat, sănătos și frumos.

Planificarea și organizarea au fost dintotdeauna printre pasiunile și plăcerile mele. Cu câțiva ani în urmă, am realizat că timpul petrecut în fața agendei, cu o cafea în mână, mă deconectează de haosul din jur și îmi oferă acel timp cu mine de care noi toți avem nevoie; timpul în care să ne îndreptăm atenția spre lucrurile importante, timpul în care să realizăm care sunt cele mai de preț dorințe ale noastre și care sunt pașii pe care îi avem de parcurs pentru a ne atinge obiectivele, oricare ar fi acestea. Timpul în care să ne scriem pe hârtie ideile, dorintele sau ce avem de făcut în următoarea zi.

Sunt o visătoare, dar în acelasi timp cred în puterea dorințelor și a obiceiurilor zilnice; de aceea îmi doresc să transmit acest ritual de a nota, de a scrie, de a planifica, de a reciti și de a învăța să ne păstrăm motivația, în fiecare zi, cu ajutorul unui planner, a unui jurnal sau a unei agende.

Povestea Dots Planners a început din dorința de a motiva cât mai multe persoane să trăiască frumos, organizat și echilibrat.

Din pasiunea mea pentru planificare, dorința de a avea mereu obiective noi și importanța activităților zilnice care să ne ofere o stare de bine, am creat prima colecție de plannere Basic&Bloom în August 2020, urmată de Pop Up 2021 și Mint & Blush, colecția cu care am lansat și acest site.

Plannerele Dots sunt concepute și fabricate 100% la noi în țară, mai exact în orasul meu natal Alba Iulia.

Fiecare detaliu, de la printurile feminine, elegante, spirala și colțarele aurii, buzunarul interior sau colile cu stickere, sunt alese cu atenție pentru a crea un produs premium, care să devină un fel de accesoriu „purtat” zilnic, cu ajutorul căruia să ne planificăm task-urile în armonie.

Am vrut ca plannerele să fie nedatate, pentru a putea fi folosite atunci când suntem pregătiți pentru o viață mai organizată, sau pentru a lua o pauză de la planificare atunci când simțim nevoia să ne deconectăm.

Plannerul Dots este mai mult decât o agendă pentru task-uri, ședințe și întâlniri; este un work-book și un instrument esențial pentru a ne organiza ziua eficient și productiv. Cu ajutorul conținutului bine structurat, ne este mai usor să conectăm obiectivele pe termen lung cu lista de task-uri zilnice.

Mi-am dorit să ofer produse de calitate, durabile, să folosesc materiale premium și să mă asigur că acestea sunt 100% fabricate în România.

Fiecare planner, fiecare print folosit pentru produsele Dots, are un nume diferit și se potrivește unei personalități anume, unui anumit stil de viață sau unei anumite vârste; toate sunt însă chic, elegante și feminine, fie ele în nuanțe clasice, neutre sau colorate și îndrăznețe.

Dots Planners este despre angajamentul față de tine de a-ți urma visele, de a fi prezent și a-ți evalua progresul spre ținta și obiectivele tale. Plannerul Dots este acel reminder zilnic că poți, că nu vei renunța, că visele si dorințele tale sunt importante și că meriți să trăiești frumos, organizat și echilibrat, în fiecare zi.

 

Always have something to look forward to…

xoxo,

Dana

RELATED ARTICLES

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *